Links

Doortrappen Drenthe
Doortrappen Drenthe helpt je om zo lang mogelijk en veilig te kunnen blijven fietsen. Door te fietsen, blijf je langer gezond, zelfstandig en in contact met andere mensen. Doortrappen Drenthe bestaat uit verschillende fietsactiviteiten bij jou in de buurt waar je gratis aan mee kunt doen. Zo blijf je fit en veilig fietsen tot je 100ste!

Milieufederatie Drenthe
De Milieufederatie Drenthe streeft een duurzame samenleving na en richt zich in dit streven specifiek op de natuur en het milieu in Drenthe.

Stichting Het Drentse Landschap
Het Drentse Landschap is een particuliere natuurbeschermingsorganisatie die zich inzet voor de natuur en cultuur in Drenthe.

Eindje om in Drenthe
Wandelen en fietsen in Drenthe? De mooiste routes kun je op deze website vinden. Online op je smartphone of gewoon downloaden. Wat jou het beste uitkomt. Eindje om in Drenthe is een initiatief van Het Drentse Landschap, maar biedt ook een podium voor bijvoorbeeld de Knapzakroutes.

ROVER-Drenthe
ROVER-Drenthe zet zich in voor de belangen van de reizigers van bus, trein en andere vormen van openbaar vervoer. Email: [email protected]